3.kolo BHBL – Ziegelfeld so všetkými bodmi

V 3.kole BHBL nás privítali Barbari z Petržalky na svojom domácom ihrisku na Mamateyovej. S upršaným počasím, plastovým povrchom ale aj s oveľa nižším priemerným vekom súpera sa nám podarilo úspešne vysporiadať


Súpiska s 10 hrajúcimi hráčmi nám dovolila nastúpiť na 3 útoky aj s rezervou. Barbari nás v úvodných 10 minútach zaskočili množstvom šancí a veľkou hernou aktivitou. Nestarnúci Zdeno Kulka v bráne ale exceloval a pomohol nám udržať bezgólový stav. Po aklimatizácii ale začal úradovať náš prvý útok v zložení – Mikolášek – Hraško – P.Paták

Už v prvej tretine Mikolášek strelou cez celé ihrisko prekvapil brankára súpera, ktorý si odrazenú strelu zrazil do brány . Následne v druhej tretine po kombinácii Hraško – Mikolášek opäť druhý menovaný vymiešal brankára a pohodlne skóroval.

V zápase sa začalo taktizovať z oboch strán a obe mužstvá sa snažili prispôsobiť svoje striedania podľa súpera. V tretej tretine sa individuálne presadil Hraško a svoj samostatný nájazd krásne zakončil zasunutím za chrbát brankára.

4 minúty pred záverečným hvizdom sa podarilo skórovať aj Barbarom. Parádny výkon v zápase zakončil opäť Mikolášek do prázdnej brány počas súperovej power play.

Súperovi ďakujeme za zápas a držíme palce do ďalľších bojov.

Nasledujúci víkend má liga prestávku kvôli bratislavskému ligovému poháru, ktorého sa zúčastnime aj my a v sobotu sa stretneme s klubom Golden Boys B.

4.kolo absolvujeme 7.10.2023 proti klubu Baltská.

DátumDomáciČas/VýsledokHostiaLigaMiesto zápasu
BHBL