Report 2.kolo : Bratislava Indians vs ZIEGELFELD

V sobotu sme nastúpili na naše druhé kolo v aktuálnej sezóne BHBL proti nepríjemným bratislavským Indiánom, ktorí v posledných sezónach zožali niekoľko klubových úspechov v zohorskej lige a sú takisto čerstvým víťazom každoročného bratislavského pohára.

Vedeli sme , že Indiáni majú prepracovaný klubový skauting a do svojich radov dokážu pravidelne naverbovať kvalitných hokejbalistov z celej Bratislavy a aj z toho dôvodu sme boli zvedaví v akej zostave tentokrát nastúpia. My sme doplnili káder o vyzdraveného Juraja Strapáka. Chýbali nám však v obrane naši „dovolenkári“ Adnan Almaksus a Peťo Kulka.

Plná Engerau aréna so 4 neplatiacimi divákmi sa mohla tešiť na zápas kola . Veľké množstvo fanúšikov sa z dôvodu zúriacej pandémie ani nedostalo do priestorov arény a museli sledovať toto derby iba z pohodlia domova na pravidelne updateovanej stránke BHBL.


Poďme už ale priamo k zápasu. 9 hráčov do poľa + brankár nám uľahčilo predzápasové kombinovanie útokov rôznymi matematickými vzorcami a namiešali sme 3 plné útoky tak aby sme vyťažili z nášho vekového priemeru 40,185962 roka čo najviac. Na strane súpera sa to hemžilo mladinou s nebezpečným Filipom Voskom, na ktorého sme si chceli dať špeciálny pozor.

Začala sa hokejbalová prestrelka ako za starých čias bratislavskej ligy kedy sa sústredilo viac na útok ako na obranu. Na brankárov sa valila jedna šanca za druhou a až na konci prvej tretiny sa podarilo Ičovi strelou z prvej prestreliť brankára súpera.

Druhú tretinu sme uzavreli dokonca s vedením 3:1. No na začiatku tretej tretiny prišlo naše 20 sekundové zlyhanie kde sme inkasovali 2 rýchle góly.

Výkony oboch brankárov boli v tomto zápase doslova famózne a boli jednozančne najlepšími hráčmi. Remízový výsledok zápasu je spravodlivý , no nás asi mrzí viac , keďže sme boli vo vedení už 3:1.

Chalanom z Bratislava Indians ďakujeme za vynikajúci a férový zápas .


V ďaľšom kole na nás čaká náš semifinálový súper z poslednej sezóny HBK 500 Nivy.