Bratislavská hokejbalová liga HBK 500 Nivy vs Ziegelfeld

Po 21.kole BHBL je Ziegelfeld opäť na víťaznej vlne

HBK 500 NIVY VS ZIEGELFELD

BHBL – Bratislavská hokejbalová liga

 

Hokejbal - Ziegelfeld Logo

V sobotu nás čakala opäť nepríjemný súper HBK  500 Nivy  s domácim stánkom na Nivách na Páričkovej ulici . Viacerí sme sa tešili na kvalitný „umelý“ povrch , ktorý nášmu technickému hokejbalu sedí a takisto na súpera , ktorého môžme zaradiť do skupiny tých kvalitnejších.  Hojná hráčska  účasť na našej strane to iba potvrdila a takmer 4 plné útoky sme sa stretli o 11.00 h s cieľom potvrdiť vedúcu pozíciu v tabuľke. Do konca sezóny nás čaká ešte 5 kôl a na to aby sme si udržali prvú pozíciu si zakopnutie už nemôžeme dovoliť, keďže Hancop Dolné Hony  je stále v 3 bodovom tesnom závese.

Náš súper z Nív má v mužstve niekoľko nebezpečných hráčov, no ich najväčším esom je ich brankár Andrej Letko , ktorý patrí medzi najlepších brankárov ligy a často sa súboje s týmto súperom stávajú bojom celého  mužstva proti brankárovi . V sobotu tomu ale tak nebolo . Do bránky postavil súper až svoju brankársku „trojku“ a neúčasť viacerých dobrých  hráčov bola pre nás prekvapením.

Priebeh Zápasu

Prevahu sme hneď v prvej tretine pretavili do 3 strelených gólov. Náš najstarší hráč Roman Tichý konečne prelomil strelecké mlčanie a po vynikajúcom výkone sa mu podarilo streliť svoje úvodné 2 góly v sezóne a takisto pridal aj asistenciu . Gratulujeme.  Druhá tretina bola ešte jednoznačnejšia a súperovi sme nasúkali ďalších 5 kúskov a po dvoch tretinách svietil na elektronickej tabuli výsledok 8:0. Súper mal minimum šancí a našim hlavným cieľom do poslednej tretiny bolo neinkasovať a zabezpečiť nášmu brankárovi ďalšie čisté konto bez inkasovaného gólu.

Súper si v poslednej fáze hry vypracoval niekoľko sľubných šancí hlavne vďaka agilnej dvojici Záhradný – Mrva , no my sme pribalili k nedeľnému obedu súperovi  ďalšie 3 góly a s výsledkom 0 : 11  v náš prospech sme sa spokojne vybrali do našej centrály na Kutuzovovej a to konkrétne do Wallner pub-u.

Prekvapením kola bol výsledok posledného mužstva tabuľky Black Diamonds , ktorý sa stretol s AHK Pekníková, ktorá sa nachádza na 3 priečke a  na súperovom ihrisku sa podarilo diamantom dokonca remízovať.

Ďaľší víkend pokračuje bratislavská hokejbalová liga 22. kolom a  na nás čaká  domáci zápas s HBK Ramiland Vrakuňa:

bratislavská hokejbalová liga Zeieglfeld vs HBK Ramiland Vrakuňa

0 - 11
Full Time

Výsledky

Tím1tr.2tr.3tr.GVýsledok
NIVY0000Prehra
ZIEGELFELD35311Výhra

NIVY

Štefan Nagy Brankár
Martin Komorník Hráč
8Igor Oravský Hráč
17Vladimír Boháč ml. Hráč
18Ivan Prokop Hráč
24Pavol Záhradný Hráč
33Tomáš Michale Brankár
44Richard Danko Hráč
55Daniel Mrva Hráč
80Erik Biznár Hráč
  2

ZIEGELFELD

9Adnan Almaksus Hráč
9Daniel Bittó Hráč
11Peter Kulka Hráč
13Vladimír Dávid Hráč
14Marek Konček Hráč
19Ronald Kochan Hráč
28Peter Paták Hráč
34Róbert Sloboda Hráč
39Zdeno Kulka Brankár
66Roman Tichý Hráč
81Ivan Černý Hráč
99Michal Lacika Hráč
  11 11 2

 

ZIEGELFELD