Ziegelfeld v 19. kole BHBL deklasoval súpera z Vrakune !

HBK BOARD VRAKUŇA VS ZIEGELFELD

 

Hokejbal - Ziegelfeld LogoSobota ráno a na ihrisku súpera vo Vrakuni nastúpených 11 hráčov Ziegelfeld spolu s našim brankárom Zdenom Kulkom. V pláne bola dokonca ešte vyššia účasť, no keďže máme v teame plno romantikov a zápas bol naplánovaný deň po MDŽ , utrpeli sme aj nejaké straty , s ktorými sa ale rátalo. Po dlhej dobe nás navštívil aj Robko Kvasznovský, ktorému sa podarilo prerušiť svoje rodičovské a manželské povinnosti a došiel s nami troška prevetrať svoj belasý dres.  Účasti na zápasoch máme v poslednej dobe nevídané a história klubu Ziegelfeld si takýto záujem o každý zápas snáď ani nepamätá. Nás to veľmi teší a dúfame , že nám to vydrží čo najdlhšie.

Vo Vrakuni nás čakala papierovo povinná výhra so súperom , ktorý sa potáca okolo 7. miesta ligovej tabuľky  – klubom HBK Board Vrakuňa.  V prvom zápase tejto sezóny sme síce vyhrali 8:6, avšak 2 rozdielové góly sme strelili až tesne pred koncom stretnutia. V súperovej zostave sme zazreli nové posily ale aj nového brankára , ktorý však nastúpil iba na pár minút zápasu.

Priebeh Zápasu

Čo povedať k takémuto zápasu? O ničom . Úplne o ničom. Súper bol ihneď od začiatku  pasívny bez väčšej snahy vzdorovať a na ihrisku sme si robili doslova čo chceli.  Na brankára súpera sa valilo jedno prečíslenie za druhým a už v prvej tretine sme súperovi pri zaradenej „trojke“ naložili 7 klackov a bolo po zápase.

Zápas sa postupne premenil na prehliadku „papačiek“ z našej strany a na súperove konto pribúdali góly ako na bežiacom páse . Náš sústavný oneskorenec a sviatočný strelec Adnan Almaksus ukončil zápas dokonca s hetrikom a bez bodu z toho zápasu neodchádzal okrem brankára v tento deň nikto.

Zápas me ukončili najvyšším výsledkom sezóny v pomere 2:17, no kopa nepremenených šancí zachránila statického súpera od toho aby nakúpil „dvadsinu“.  Odohrali sme zápas, ktorý nás nepreveril a veríme, že bude takýchto odovzdaných zápasov počas základnej časti BHBL  čo najmenej . Povedať doma po zápase , že sme vyhrali 17:2 je síce pekné , no po nasledovnej otázke „to čo hráte prosím ťa za ligu ?“ aj smutné zároveň.

Zápas kola sa odohral na Nivách medzi klubmi HBK 500 Nivy a AHK Pekníková , kde si zmerali sily mužstvá na 3. a 4. mieste s nerozhodným výsledkom 2:2 , čo nám samozrejme hrá do karát. Takisto zápas o postupové miesta do play-off sa odohral po našom zápase vo Vrakuni medzi klubmi HBK Ramiland Vrakuňa a SAV Lamač , kde si môžete prečítať aj reporty k tomuto zápasu  od jednotlivých aktérov.

V ďalšom kole na nás čaká stále sa zlepšujúci súper EMPIRIA Petržalka :

2 - 17
Full Time

Výsledky

Tím1tr.2tr.3tr.GVýsledok
Board 0112Prehra
ZIEGELFELD74617Výhra

Board

0Černý Brankár
2Richard Kadlečík Hráč
6Peter Krajčírovič Hráč
7Martin Jančovič Hráč
12Patrik Cvengroš Hráč
13Andrej Juríček Hráč
26Martin Fojt Hráč
35Mário Daniel Hráč
69Roman Tomasech Hráč
  2 1 2

ZIEGELFELD

9Adnan Almaksus Hráč
13Vladimír Dávid Hráč
14Marek Konček Hráč
19Ronald Kochan Hráč
28Peter Paták Hráč
34Róbert Sloboda Hráč
39Zdeno Kulka Brankár
66Roman Tichý Hráč
71Róbert Kvasznovský Hráč
72Rudolf Kazmer Hráč
99Michal Lacika Hráč
  17 16 6

 

Ziegelfeld