18. kolo BHBL Report Ziegelfeld vs Profis

18. kolo BHBL a jasná výhra pre Ziegelfeld !

18. kolo BHBL : Ziegelfeld vs PROFIS Podunajské Biskupice

 

Zdravíme všetkých priaznivcov hokejbalu a klubu Ziegelfeld,

V 18.kole BHBL sme mali naplánovaný domáci zápas proti dlhoročnému účastníkovi ligy a to mužstvu PROFIS Podunajské Biskupce. V prvom meraní síl v tejto sezóne na ihrisku na Dolných Honoch  dostal náš  celkom slušný „náklad“ a po výsledku 0:11 sa poberal k sobotňajšiemu obedu s pokazenou reputáciou . V sobotu to bol však iný zápas a súper v značne pozmenenej zostave s novým brankárom bol tentokrát omnoho tažším súperom.

V optimálnom počte 10 hráčov + brankár sme sa prvý krát v jarnej časti ligy  zišli v našej domácej Ziegelfeld aréne. Pred zápasom sme si dali samozrejme klasickú výzvu v hľadaní parkovacieho miesta a tí,  čo boli neuspešní boli „odmenení“ mestskou políciou za parkovanie pri ihrisku vo forme spoločnej fotky a pokutou  . Pozdravujem pani zo 4 . poschodia a odkazujem, že už sa to nebude opakovať a zároveň pekne prosím o zaslanie vášho  videa , keďže my sme tentokrát nemali čas nahrávať.  Ešte treba vypichnúť jedno klasické meškanie Adnana Almaksusa, ktorý opäť potvrdil , že bývať 5 m od ihriska neznamená prísť na čas .  Tiež ho pozdravujeme a dávame priestor na zamyslenie .

Po zápase s Hancopom sme viacerí museli navštíviť lekára našich hokejok aby ,ako tvrdí na svojej stránke  (www.opravahokejok.sk), dal našim hokejkam novú mladosť a s čerstvo podlepenými čepelami sme sa pustili do nášho súpera.

PRIEBEH ZÁPASU 

Od úvodného buly sme mali nad zápasom kontrolu a zamestnávali brankára  viacerými šancami , no zelenáč v bráne PROFIS-u odolával veľmi statočne a v prvom zápase sa predviedol vo veľmi dobrom svetle. V polovici zápasu sme vyhrávali iba v pomere 2:0 a stále hladali recept ako prekonať brankár z našich početných šancí. Mierne sme zamiešali zostavou na podnet našich skúsenejších a následne rozbehli náš gólostroj. Do konca zápasu sme nasypali súperovi ešte 5 gólov po akciách do prázdnej brány a do tabuľky zapísali výsledok 7:1 .  Súper predviedol v rámci svojich možností peknú hru a snažil sa až do konca zápasu hrať obranný hokejbal za čo mu musíme dať pochvalu .

Prekvapením kola bola prehra nášho najväčsieho súpera Hancop Dolné Hony s klubom Slávia Právnik 4:6 , čím sme sa opäť dostali v tabuľke do trojbodového náskoku pred klubom Hancop a posilnili našu prvú priečku v priebežnej tabuľke BHBL.

V ďalšom kole sa stretneme ma novom ihrisku vo Vrakuni proti mužstvu HBK Board Vrakuňa :

Hokejbal : Game Day Board vs Ziegelfeld

7 - 1
Full Time

Výsledky

Tím1tr.2tr.3tr.GVýsledok
ZIEGELFELD2237Výhra
PROFIS0101Prehra

ZIEGELFELD

9Adnan Almaksus Hráč
9Daniel Bittó Hráč
13Vladimír Dávid Hráč
14Marek Konček Hráč
19Ronald Kochan Hráč
28Peter Paták Hráč
34Róbert Sloboda Hráč
39Zdeno Kulka Brankár
66Roman Tichý Hráč
72Rudolf Kazmer Hráč
81Ivan Černý Hráč
  1 2

PROFIS

Šimončic Hráč
18Marián Suško Hráč
20Marián Rozemberg Hráč
21Dušan Kurtín Hráč
66Andrej Malovecký Hráč
77Stanislav Novák Hráč
78Bodinger Hráč
85Graus Hráč
85Kršák Hráč
92Domes Hráč
33Androvič Brankár
  1 1 2
ZIEGELFELD